Storebro SRC 475 Commander  for sale
12

Storebro SRC 475 Commander

14.2 m, 2002, Enköping, Sweden

SEK3,395,000 £290,511


Contact seller


Presented by


YachtBroker Fyn Aps.
Frederiksø 3A
5700 Svendborg
Denmark
Description


Auto translate:
Storebro 475 Commander
Denna 475 Commander har allt som kännetecknar en äkta Storebro, det handlar om en gedigen och exklusiv långfärdsbåt med generösa utrymmen samt lättillgänglig men ändå skyddad fly-bridge.
Genom att kombinera skandinavisk design med utprovad teknik erbjuder 475 Commander på en perfekt balans av lyxig komfort, hög användarvänlighet och fina prestanda.

Det noggrant utvecklade och testade skrovet ger trygga egenskaper och är lättkörd i alla vatten.

Utrymmena är minst sagt goda och en familj kan utan besvär bjuda in ytterligare gäster, eller låta barnen ta med sina vänner. Väl tilltagna sociala ytor och generösa fönsterpartier med mycket ljusinsläpp bidrar till en luftig och trivsam atmosfär. Planlösningen okomplicerad och effektiv.

Styrhytten är integrerad i främre delen av däcksalongen enligt den moderna tolkningen av pilothouse design. Fördelarna är flera, tack vare sidodörren nås fördäcket smidigt och lätt. Förtöjningar och landstigningar blir både enklare och säkrare i jämförelse med konventionella lösningar. Dörrarna ger större ljusinsläpp och extra ventilation under varma sommardagar.

Till och från flybridge tar man sig enkelt och säkert via den invändiga trappan. En trappa finns även på akterdäck.

Den öppna planlösningen mellan styrhytt och salong ger fin rymdkänsla. Inredningen präglas av påkostade materialval, textilier i sobert blå kulörer kontrasterar mot det fina mahognyhantverket. Mycket arbete har ägnats åt den behagliga ljussättningen med energisnål LED-armatur.

I Storebro 475 Commander går det högklassiga utförandet inte ut över funktionen. Väl tilltagna stuvutrymmen och ett smart pentry underlättar livet ombord.

Praktiska lösningar är ett signum för Storebro, precis som omsorgen i detaljerna. Utrustningsnivån är hög i standardutförandet och erbjuder flera alternativ. Tillvalsmöjligheterna är många, varje båt har skräddarsytts efter kundens önskemål.

Akterdäcket är väl tilltaget för umgänge med L-formad soffa, kuddar och bord. Badplattformen avrundar elegant båtens hela bredd. Här stuvas enkelt en jolle samtidigt som utrymmet för sol och bad inte inkräktas.

Överbyggnaden på salongen och styrhytten ger en rymlig och djup flybridge där utsikten är om möjligt ännu bättre än från styrhytten. Möblemanget kan förvandlas till en bekväm solbädd. Akterut på fly finns vagga för gummijolle och en kran för att lyfta jollen (75-100kg).

För- och mittkabinerna utnyttjar båtens bredd till fullo och kan disponeras efter behov tack vare flexibla lösningar. Förkabinen motsvarar en minisvit med dubbelsäng direkt tillgång till eget badrum. Gästkabinerna består vardera av två fullängdskojer där en extra mittdyna bildar en dubbelsäng.
Storebro 475 Commander representerar skandinavisk design och teknik där omsorgen om de åkandes välbefinnande är central. Det är en båt som tar livet på sjön till nya höjder.

Välkomna ombord!

Details


Position only approximate, not for directions
General information
Make: Storebro SRC 475 Commander
Year: 2002
Condition: Used
Hull: Fiberglass
Engine
Engine: Volvo Penta TAMD 74 EDC
Fuel type: Diesel
Measurements
Length: 14.2 m (46.59 ft)
Beam: 4.25 m (13.94 ft)
Deep: 1 m (3.28 ft)